Contacteer ons

Contact Persoon : Bino Chen

Telefoonnummer : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

OA 90 dagen, Strategische Samenwerking met QIXING

January 4, 2019

Laatste bedrijfscasus over OA 90 dagen, Strategische Samenwerking met QIXING

QIXING van Filippijnen en YINTAI heeft   een     vertrouwen   en     op lange termijn van de samenwerkingsverhouding elke   andere.   vooral, heeft   onder   het   kader   van YINTAI,   beide   kanten     versterkte   globale   behulpzame   relaties   en   regelmatig   ontwikkelde   more and more Commerciële Wijze.

 

QIXING is één van de leveranciers van de grootste Zware Materiaaldelen in Filippijnen, de van wie opdracht hun klanten moet dienen de hoogte - kwaliteit en snelle levering van zware materiaaldelen. Zij helpen ons om onze zaken in Filippijnen uit te breiden vele jaren.

 

Onlangs, inktten twee bedrijven het strategische partnerschap, bieden wij OA 90 termen van de dagenbetaling aan QIXING aan door SINOSURE, en QIXING helpt ons om het marktaandeel Filippijnen te verhogen, kon deze samenwerking helpen de ontwikkeling van twee kanten in de zware materiaalindustrie naar voren schuiven. Onze twee bedrijven hadden een partij in gemeenschappelijk aangezien allebei vele Graafwerktuig en Bulldozerdelen hadden helpen van uitstekende kwaliteit de wereldmarkt ingaan. Dit is werkelijk een win-win oplossing.

 

M. Hong, CEO van YINTAI zei de twee bedrijven nieuwe kansen in de Zware industrie van Materiaaldelen zouden nastreven en nieuwe kansen aan eindgebruikers in Filippijnen zouden brengen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in