Contacteer ons

Contact Persoon : Bino Chen

Telefoonnummer : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

YINTAI-Schokkenhanden met LAV.

April 4, 2018

Laatste bedrijfscasus over YINTAI-Schokkenhanden met LAV.

Na het bezoeken van onze fabriek tweemaal, etc. plaatste M. SAMH van Zuid-Amerika de eerste grote orde aan ons voor de Vervangstukken van het Maaimachinelandingsgestel, zoals spoorverbinding, spoorrol, leegloper, bolts&nuts. Al deze delen werden aangepast voor zijn merk LAV.152.

 

Tijdens zijn bezoek, was M. SAMH geinteresseerd in onze geavanceerde productiemateriaal en systemen voor kwaliteitscontrole van sourcing grondstoffen aan definitieve verpakking. Hij bezocht ook de productieprocessen van landingsgesteldelen, samen met afgietsel, het smeden, het machinaal bewerken en thermische behandeling. Zijn bezoek bevorderde de bilaterale uitwisselingen en de samenwerking, en speelde een belangrijke rol in het bevorderen van het de marktconcurrentievermogen van het bedrijf en het vormen van strategische partnerschappen.

 

Nu rangschikt de het staaloutput van China eerst in de wereld en wij besteden more and more aandacht aan productkwaliteit, bepalen deze dat wij klanten van een verscheidenheid van staalproducten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen kunnen voorzien. M. SAMH weet dat gemaakt in China een tendens in de toekomst is, vandaar dat hij aan China, bezoek komt het en werkt met ons samen.

 

Deze eerste samenwerking heeft stabiele fundamenten voor de toekomst, ons producten van uitstekende kwaliteit en de diensten geworden hoog lof van hen gelegd. Wij geloven dat onze twee kanten nauwe samenwerking in de toekomst zullen hebben.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in