Contacteer ons

Contact Persoon : Bino Chen

Telefoonnummer : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

De Nieuwe die Technologie van KOMATSU in Nieuw Graafwerktuig PC290LCi-11 wordt gebruikt

July 4, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over De Nieuwe die Technologie van KOMATSU in Nieuw Graafwerktuig PC290LCi-11 wordt gebruikt

KOMATSU Amerika Corp. belooft eerste-aan-laatste-pasnauwkeurigheid in een stabiele en productieve machine over toepassingen via nieuwe PC290LCi-11-Rij 4 definitief emissie-verklaard hydraulisch graafwerktuig. Ook, levert het nieuwe graafwerktuig de vervoer-vergunning hoofdpijnen van grotere machines niet.

 

Nieuwe PC290LCi-11 kenmerkt intelligente Machinecontrole (iMC), die op uniek de sensorpakket van KOMATSU gebaseerd is, met inbegrip van slag ontdekkend hydraulische cilinders, een IMU-sensor en GNSS-antennes.

 

De technologie gebruikt 3D ontwerpgegevens die in het controlevakje worden geladen zijn positie tegenover het doel nauwkeurig te controleren om over--uitgraving semi-automatisch te beperken.

 

Andrew Earing, hogere productmanager van gevolgd materiaal in KOMATSU, zei: „PC290LCi-11 is perfect voor toepassingen waar de klant voor goede stabiliteit en werkende waaier terwijl het vermijden van de vervoersgrenzen van groot-grootte-klassengraafwerktuigen.“ kijkt

 

Het hydraulische graafwerktuig omvat ook de Intelligente bedieningshendels van de Machinecontrole, wat semi-auto/hand-wijzeomschakeling toestaat en de functie van de het ontwerpvlakcompensatie kan worden in werking gesteld met inschakelt de bedieningshefbomen.

 

Via Autorang sta, aangezien de exploitant het wapen beweegt, de boom bij aanpast de emmerhoogte die automatisch, de doeloppervlakte vinden en te diep het graven minimaliseren.

 

Een andere eigenschap op het graafwerktuig is Autoeindecontrole, die het het werkmateriaal om automatisch toestaat op te houden wanneer de emmerrand het ontwerpvlak bereikt, waarbij ontwerpvlakschade wordt geminimaliseerd.

 

Ook, met Minimumafstandcontrole, controleert de machine de emmer door het punt op de emmer aan de doeloppervlakte dichtst automatisch te selecteren. Als de machine geen gehelde oppervlakte bij een rechte hoek onder ogen ziet, zal het nog de doeloppervlakte volgen en zal het graven onder het minimaliseren.

 

Een andere nieuwe eigenschap ziet Hoekkompas onder ogen dat de emmerrand om nauwkeurig geplaatst vierkant met de doeloppervlakte toestaat te zijn. De richtlijn van de onder ogen ziende pijl van de hoekkompassen toont de exploitant de onder ogen ziende hoek, met betrekking tot de doeloppervlakte.

 

De realistische 3D Vertoning is ook inbegrepen op het graafwerktuig. Dit laat de hoek en vergroting van de meningen om worden veranderd, de toestaand de exploitant toe om de optimale mening, afhankelijk van het werkvoorwaarden te selecteren.

 

Binnen de cabine, gebruikt de Intelligente monitor van de Machinecontrole het groot 30 cm-scherm voor zicht en handigheid. De eenvoudige het schermlay-out toont de noodzakelijke informatie op een makkelijk te begrijpen manier. Een touchscreen pictograminterface, in plaats van een multi-step menu, vereenvoudigt verrichting.

 

Het PC290LCi-11-graafwerktuig is uitgerust met een 6,69 liter, 196 PK, EPA-Rij 4 Def., motor saa6d107e-3.

 

Voorts KOMTRAX-voedt niveau 5 technologie de gegevens van de exploitantmachine, zoals (DEF) van de brandstof en niveaus van diesel uitlaat de vloeibare, Diesel van KOMATSU Corpusculaire Filter (DPF), regeneratiestatus, plaats, voorzichtigheid en onderhouds waakzame informatie.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in