Contacteer ons

Contact Persoon : Bino Chen

Telefoonnummer : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Smeedstuk dat vooraan Nuttelozere Vervaardiging wordt toegepast

November 5, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Smeedstuk dat vooraan Nuttelozere Vervaardiging wordt toegepast

Vergeleken met het afgietsel, heeft het kleplichaam van de gesmede klep een meer eenvormige structuur, een betere dichtheid, een betere sterkteintegriteit, betere dimensionale kenmerken, en een kleinere dimensionale fout. De richtingstructuur heeft hogere prestaties in algemeen sterkte en toepassingsvermogen dan het afgietsel.

 

1. Met hoge weerstand

 

Het hete smeedstuk bevordert de verbetering die van kristallisatie en korrel, de materiële sterkte en de consistentie maximaliseren en variatie tussen smeedstukken verminderen. De korrelige stroom stroomt precies langs de contour van het kleplichaam. Deze ononderbroken stroomlijnt is bevorderlijk voor het verminderen van de weerslag van moeheid of gemeenschappelijke mislukkingen.

 

2. De betrouwbaarheid

 

Één van de belangrijkste voordelen van smeedstukken is dat zij aan de vereisten van de ontwerpstructuur kunnen voldoen.

 

3. De structurele Integriteit

 

Het smeedstuk elimineert interne gebreken en veroorzaakt een coherente en eenvormige metallurgische structuur verzekerend optimale prestaties. Waar spanning en corrosie de problemen van kristallen ernstig zijn, kunnen de smeedstukken lange levensduur en de problemen vrije dienst verzekeren.

 

4. De uniformiteit

 

De toepassing van het rollen smeedstuktechnologie maakt de uniformiteit van de Voor Nuttelozere afmeting. De dimensionale uniformiteit van sluiten-matrijzensmeedstukken resulteert in positieve controle van kritieke muurdikte, die deficiënties elimineren door een verplaatste kern in afgietsels worden veroorzaakt. Hoog - de kwaliteit en geen scheiding van staalbaar kunnen interne gebreken elimineren en een coherente en eenvormige metallurgische structuur veroorzaken. De moeheidssterkte van kruipen is drie keer hoger dan dat van het gieten.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in