Contacteer ons

Contact Persoon : Bino Chen

Telefoonnummer : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Wrijvinglassen dat in de Vervaardiging van de Spoorrol wordt toegepast

August 13, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Wrijvinglassen dat in de Vervaardiging van de Spoorrol wordt toegepast

Het wrijvinglassen is een het toetreden proces in vaste toestand, dat betrouwbare soldeerselverbindingen kon bereiken en tot hoogstaande, met hoge weerstand verbindingen met lage vervorming leiden. De technologie van het wrijvinglassen is gebruikt in spoorrol vele jaren.

 

De het spoorrol van het wrijvinglassen heeft vele voordelen. In wrijvinglassen, zijn de lassentoelage van de gelaste constructie en de lassenmacht klein, zijn de assemblagevereisten van de las niet hoog, en de stroom wordt bewaard, en wrijving hanteren is milieuvriendelijk. Wegens hoge productiviteit en goede kwaliteit, is het wijd toegepast in de vervaardiging van de spoorrol. De wrijving-lassende spoorrol is beter in de slijtage-weerstand en heeft een langer het werk leven.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wrijvinglassen dat in de Vervaardiging van de Spoorrol wordt toegepast  0

 

Consumptie van grondstof: de rolorganismen van traditionele spoorrollen worden verbonden door de lassenstaaf. maar wrijvingdegenen worden verbonden door de wrijving tussen de organismen van de rol. Zo worden toegevoegd zal de wrijving-lassende rol meer grondstof om de rol ervoor te zorgen aan de standaardgrootte na lassen perfect is.

 

Binnenstee gedeelten: Voor de traditionele rollen, wordt het lassen gedaan na twee processen om machinaal te bewerken, zodat is de grootte van de binnenstee gedeelten niet zo nauwkeurig als wrijving-lassende degenen. Voor de wrijving-lassende, na het lassen, zijn er één het nauwkeurigere machinaal bewerken met concentrische plaatsbepaling om de overeenstemming van binnengrootte ervoor te zorgen, betekent dit de binnenstee gedeelten nauwkeuriger zijn met een hogere norm.

 

Wij geloven dat er more and more nieuwe geavanceerde technologie die in Graafwerktuig en Bulldozervervangstukkenvervaardiging wordt gebruikt in de toekomst zal zijn. Onze delen zullen stabieler zijn en zullen een langer beroepsleven hebben.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in