Contacteer ons

Contact Persoon : Bino Chen

Telefoonnummer : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Hoe te om graafwerktuig of bulldozer het gebruikswaarde van het landingsgestelsurplus te meten?

October 8, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om graafwerktuig of bulldozer het gebruikswaarde van het landingsgestelsurplus te meten?

Het landingsgestel is één van de belangrijkste en dure vervangstukken op uw kruippakjegraafwerktuig of bulldozer. Als het landingsgestel niet regelmatig wordt geïnspecteerd en gehandhaafd, zal de levensduur van het landingsgestel zijn verminderd. Bovendien, de surplus gebruik-waarde van het landingsgestel is een sleutel aan mijnbouwprojecten of iets anders. Daarom is het noodzakelijk om een grondige beoordeling van landingsgestelslijtage te doen. Er zijn sommige uiteinden beoordeling van landingsgestelslijtage zoals volgend.

 

Eerst, controle of de spoorschoenen of niet worden gebogen en beschadigd. Tegelijkertijd, zoek om het even welke vochtigheid of tekens van olie die van de rollen en de voorleegloper lekken.

 

Ten tweede, controleer als de spelden en de ringen zijn gedraaid of door een visuele inspectie gemoeten worden gedraaid. Als de hoogste helft van ring wordt gedragen, die de spelden en de ringen betekent zijn gedraaid. Als de tanden van tandrand gericht zijn, worden zij uitgeput. Dat betekent spoedig zal moeten worden vervangen.

 

Ten derde, meet de breedte en de diepte van schoenen met een tapeline.

 

Ten vierde, de Rol van de maatregelendrager: Gebruik het beugelhulpmiddel in de uitrusting om de diameter van de hoogste rol te meten. Glijd de uiteinden van de beugel meer dan het breedste deel van de rol en registreer de diameter. Kijk omhoog dat aantal op de OEM bril om het percentage van slijtage te krijgen.

 

De Rol van het vijfde, Maatregelenspoor: ook behoefte om de diameter van Spoorrol te meten.

 

Zesde, meet Voorleegloper: Gebruik opnieuw de dieptemaat om de slijtage op de voorleegloper te meten.

 

Zevende, Maatregelenspeld en Ring: Meet de spoorhoogte en de diameter van speld en ring.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in