Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Bino Chen

Telefoonnummer : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call
lopende band
 • Het machinaal bewerken van Lijn
 • Het automatische machinaal bewerkende centrum van Duitsland KUKA
 • Smeedstukmateriaal
 • Nevel het Schilderen Lijn
 • Automatische lassenrobot

 

YINTAI heeft een zware investering in het introduceren van CNC, volledig-automatische digitale controledraaibanken en ander geavanceerd wereld-leidend materiaal om superieure kwaliteit te verzekeren gemaakt.

 

Het automatische machinaal bewerkende centrum van Duitsland KUKA, hmc-500 en het machinaal bewerkende centrum van VMC850 waren opstelling voor het machinaal bewerken van spoorrollen, dragerrollen, segmenten, spoorverbinding enz. Vier werd de automatische lassenrobot die het meest geavanceerd in China is ingevoerd uit Japan Panasonic voor het lassen van onze producten. Zes automatische lijnen van de de oventhermische behandeling van de netwerkriem werden uitgerust voor thermische behandeling om te verzekeren onze producten de juiste hardheid hebben.

 

Bovendien hebben wij veelvoudige smeedstuklijnen met inbegrip van twee hete lijnen van het matrijzensmeedstuk die veroorzakend segmenten, het spoor, spoorringen, shells van de spoorrol etc. met elkaar verbindt.

 

Onze het schilderen lijn is uitgerust met een geautomatiseerd en met computer bespuitend systeem dat de dikte van de verf kan controleren op het micro- niveau van mm en verschillende soorten glansoppervlakte verstrekken.

 

De kwaliteit is het leven van ons bedrijf, hebben wij inspectiemachines vooruitgegaan om de hoogte ervoor te zorgen - kwaliteit van onze producten, zoals driedimensionele van de van de aftastenmachine, spanning en torsie inspectiemachine, de machine van de gebrekopsporing, CMM machines, Microscoping-machines, de analysator van het fasediagram, spectrometer enz.

 

OEM / ODM
 • Nuttelozere Structuur
 • De Tekening van de spoorverbinding

 

Wij verstrekken naar maat gemaakte OEM of de producten van uitstekende kwaliteit, en wij houden van nieuwe producten te maken om aan de diverse behoeften van onze cliënten te voldoen.

 

U moet enkel ons uw tekeningen of steekproeven verzenden en ons uw speciale vereisten vertellen, zullen onze producten en diensten uw verwachtingen overschrijden.

 

R & D
 • Octrooicertificaten
 • R&D-DE BOUW
 • R&D TEAM
 • De Structuur van de spoorrol
 • Productenontwerp
 

R&D-het team is samengesteld uit beroemde ingenieurs, en in de inspanningen van hen heeft YINTAI 5 octrooien betreffende spoorverbinding, zijn de spoorrol, de spoorschoen, de leegloper en de tand, deze de getuige van onze sterkte. Het R&D-laboratorium is uitgerust met diverse meetapparaten voor mechanische eigenschappen van de grondstof en de gebeëindigde goederen, zoals driedimensionele van de van de aftastenmachine, spanning en torsie inspectiemachine, de machine van de gebrekopsporing, CMM machines, Microscoping-machines, de analysator van het fasediagram, spectrometer enz. Al deze meetapparaten zijn de waarborg dat wij goede kwaliteitsproducten voor onze cliënten leveren.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in