Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Bino Chen

Telefoonnummer : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Hoe te om Uw LANDINGSGESTELdelen te handhaven?

September 5, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw LANDINGSGESTELdelen te handhaven?

De landingsgesteldelen hebben een reusachtig effect op het werk prestaties en het lopen prestaties van graafwerktuigen. Het onderhoud is een sleutel aan de het lopen snelheid van graafwerktuig. Hoe te om uw „landingsgesteldelen“ te handhaven? Er zijn sommige uiteinden zoals volgend.

 

1. De dragerrol is boven het spoorkader. De functie is het spoor te dragen en te houden bewegend in een rechte lijn. Als de Dragerrol een analyse heeft, zal de Spoorverbinding niet behoorlijk werken. De dragerrol is in een keer toegevoegde smeerolie. Als de oliemorserijen voorkomen, zult u dit deel moeten vervangen. Daarom zou u het spoorkader schoon moeten houden. Laat niet de accumulatie van vuil en grint zijn werk belemmeren.

 

2. De voorleegloper is in de voorzijde van het spoorkader. De functie is aan steun het spoor omhoog en leidt het spoor correct te winden. Bovendien, de Voorleegloper en de Spoorregelaar werken samen om een bepaalde graad van spanning op het spoor te handhaven. Zo tijdens het werken van zien en het lopen, indien levensonderhoud op Leegloper uit die vooruit lopen, die de slijtage van het spoor kan vermijden. Ondertussen, kan de Spoorregelaar de trilling en het afwerpen van het spoor tijdens het lopen verminderen.

 

3. De tand is in de rug van het spoorkader. Omdat het op het spoorkader wordt bevestigd, heeft het geen functie van de schokabsorptie. Als de tand zich vooruit beweegt, zal het niet alleen de abnormale slijtage van Tand en het spoor, veroorzaken maar ook zal nadelige gevolgen op het spoorkader hebben. Het spoorkader kan vroeg het barsten hebben.

 

4. Tijdens het werken, kan de Spoorrol niet in modder lange tijd worden ondergedompeld. Na het werken, het spoor aan één kant zou moeten steunen. Dan, drijf het lopen motor om vuil en grint van de hand te doen. In de winter, indien het levensonderhoud Rol volgt omdat droog er een drijvende verbinding tussen de buitenrol van Spoorrol en de schacht is. Als er water is, zal het bij nacht bevriezen. Wanneer het graafwerktuig de volgende dag loopt, de drijvende verbinding in contact met het ijs is om de oliemorserij te veroorzaken. Wanneer de Spoorrol wordt beschadigd, kan het vele fouten, zoals het lopen afwijking veroorzaken, etc. lopend zwakheid.

 

5. De wacht van de spoormotor kan de motor beschermen. Nochtans, kunnen het vuil en het grint ook het binnenland ingaan, dat de oliebuis van de motor maakt uitgeput raken. De vochtigheid in het vuil zal de verbinding van de oliebuis, de wacht zo regelmatig openen aantasten en het vuil binnen schoonmaken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in