Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Bino Chen

Telefoonnummer : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

De staalprijzen hebben verdrievoudigd. De bank van Amerika klinkt het Alarm

May 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De staalprijzen hebben verdrievoudigd. De bank van Amerika klinkt het Alarm

New York (CNN-Zaken)--Een bel zou in staalvoorraden kunnen brouwen.

 

Pandemic bracht de Amerikaanse staalindustrie die vorige lente aan zijn knieën, fabrikanten dwingt om productie te sluiten aangezien zij worstelden om de imploderende economie te overleven. Maar aangezien de terugwinning aan de gang werd, waren de molens langzaam om productie te hervatten, en dat leidde tot een massief staaltekort. Dit leidt tot de onophoudelijk toenemende prijzen van alle staalproducten. zoals Graafwerktuig en Bulldozervervangstukken.

 

Nu, drijft het heropenen van de economie een zo sterke staalboom dat wat overtuigd zijn het in scheuren zal beëindigen.

 

„Dit gaat kortstondig zijn. Het is zeer aangewezen om dit een bel te roepen,“ Bank van de analistentimna tanners vertelde CNN Zaken van Amerika, die het „B-woord gebruikt“ dat de gelijkheidsanalisten van belangrijke banken typisch vermijden.

 

Na het het laagste peil bereiken van rond $460 vorig jaar, van de de benchmark warmgewalste rol van de V.S. zitten de het staalprijzen om ongeveer $1.500 nu een ton, een hoog verslag dat het 20-jarige gemiddelde bijna drievoudig is.

De staalvoorraden zijn op brand. Het Staal van de V.S. (x), dat aan een verslag laag laatste Maart amid faillissementsvrees verpletterde, is 200% in enkel 12 maanden omhooggeschoten. Nucor (NUE) heeft 76% dit alleen jaar vastgespijkerd.

 

Terwijl de „schaarste en de paniek“ staalprijzen en voorraden vandaag opheffen, voorspelden de Looiers een pijnlijke omkering aangezien de levering inhaalt wat zij als niet indrukwekkende vraag beschreef.

 

„Wij denken dit zal verbeteren — en vaak wanneer het verbetert, over--verbetert het,“ bovengenoemde Looiers, een twee-decennium veteraan van de metalenindustrie die een rapport headlined „vorige week Staalvoorraden in een bel.“ authored

 

Het staaltekort heft voorraden op

De belangrijke staalvoorraden hebben vijf keer meer dan S&P 500 sinds het begin van het jaar verzameld.

laatste bedrijfsnieuws over De staalprijzen hebben verdrievoudigd. De bank van Amerika klinkt het Alarm  0

 

 

Een ‚schuimend beetje‘

Phil Gibbs, directeur van het onderzoek van de metalengelijkheid bij KeyBanc-Kapitaalmarkten, was het ermee eens dat de staalprijzen op onhoudbare niveaus zijn.

 

„Dit zou als $170-a-vat olie zijn. Op een bepaald punt, zullen de mensen zeggen, ‚F dit, ga ik niet drijven, zal ik de bus, „“ Gibbs vertelde CNN-Zaken nemen. De „correctie zal zeer intens zijn. Het is enkel een kwestie van wanneer en hoe het.“ gebeurt

 

Gibbs zei hij „meer zeker de staalprijs is in een bel,“ eerder dan dat staalvoorraden zelf is in een bel is.

 

Het gezoem van de staalbel is enkel het recentste debat over de duurzaamheid van het een hoge vlucht nemen van zakken van de markt in deze era van dieptepuntrentevoeten. Bitcoin, ethereum, dogecoin en andere cryptocurrencies zijn op brand. GameStop (GME), AMC (AMC) en hun mede reddit-Van brandstof voorzien eerder dit jaar omhooggeschoten voorraden. En de blanco chequebedrijven, wat gesteund door beroemdheden, heffen rochelt van geld op.

 

Zelfs heeft Federal Reserve Voorzitter Jerome Powell het risico van overspeculation erkend.

„U ziet dingen in kapitaalmarkten die een schuimend beetje zijn,“ Powell bovengenoemd tijdens de persconferentie van vorige week. „Dat is een feit. Ik zal niet zeggen het niets heeft met monetair beleid te doen, maar ook het een enorm bedrag heeft met inenting en het heropenen van de economie te doen.“

 

Nog een ander tekort als economie heropent

Het staal is enkel het recentste tekort om de economie van de V.S. te raken aangezien het van pandemic terugkrijgt die scrambled leveringsketens en geplaatst van scherpe veel gevraagde verschuivingen.

 

Alles van chips en het timmerhout aan chloor en tankervrachtwagenchauffeurs is in korte levering. De fabrikanten, de restaurants en andere ondernemingen zijn ook wanhopig voor arbeiders.

 

Ondertussen, waarschuwde het Internationale Energieagentschap deze week dat er niet genoeg koper, lithium en andere ruwe beschikbaar aardemineralen zijn om tot globale schone energieambities een werkelijkheid te maken. De wereld riskeert „lopend uit van koper,“ Bank van de strategen van Amerika bovengenoemd in een recente nota aan cliënten.

 

Heel erg zoals timmerhout, werd de staalindustrie gevangen van wacht door de snelle veel gevraagde terugwinning die afgelopen zomer begon — vooral in de autoindustrie.

 

„Kochten de mensen plotseling veel auto's,“ bovengenoemde Looiers, de Bank van de analist van Amerika.

En het vergde tijd voor het verouderen van Amerika staalfabrieken om de productie te hervatten die zij bij het begin van pandemic scherp hadden gesneden. De staalinventarissen krompen snel en de verzendingen werden vertraagd, enkel aangezien de staalkopers begonnen opdracht gevend tot meer dan gebruikelijk.

 

‚Piek‘ prijzen?

Het goede nieuws, voor staalkopers minstens, is dat de analisten zeggen alle het staalproductiecapaciteit van de V.S. die tijdens pandemic niets uit werd gevoerd is teruggekeerd.

 

Daarom zeiden de Looiers zij zeer zeker is het tekort spoedig zal beëindigen, veroorzakend staalprijzen om in te storten. De geschiedenis toont aan dat de staalvoorraden „neigen om“ een maand of zo vóór staalprijzen een hoogtepunt te bereiken, schreven de Looiers in haar rapport.

 

Zij zei het Staal van de V.S. in het bijzonder aan een goederendaling kwetsbaar is omdat het het meeste bedrag van schuld en de grootste behoefte heeft besteden om zijn installaties te bevorderen.

 

Maar op dit moment, kunnen de staalvoorraden aantrekkelijk blijven aan investeerders kijken omdat de industrie op het ogenblik minting geld is. De Noordamerikaanse vlakke staalsector zou moeten verslaginkomens produceren in 2021, volgens Citigroup.

 

De „huidige staalprijzen zijn piek (of dicht bij het)… en zullen scherp lager op een bepaald punt verbeteren,“ Citi-de analist Alexander Hacking schreef in een nota aan cliëntenwoensdag. Het „huidige scenario stelt investeerders met het klassieke piekinkomensdilemma voor.“

 

Het binnendringen in een beveiligd computersysteem waarschuwde hoewel de dat staalvoorraden aan geen goederendaling kunnen ontsnappen. „Wij kunnen aan nul voorbeelden precies herinneren waar de staalgelijkheid tijdens 25%+-de correcties van de metaalprijs is uitgegaan,“ hij schreven.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Dit artikel wordt verstuurd van CNN-ZAKEN.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in